Lakodalom, rendezvény

A fotók az Esküvő Classic Magazin szerkesztőségi fotózásán készültek.

Esküvő és rendezvényhelyszín

A Czetis Ház Étterem és Pálinkamanufaktúra kitűnő lehetőséget biztosít, hogy életetek legszebb napja igazán különleges legyen. Komárom-Esztergom megye és Fejér megye határán, Száron található rendezvényházunk és éttermünk igazán exluzív környezetet biztosít a nagy napra. Az exkluzivitáshoz egy igazán izgalmas csavarral is hozzá járulunk. Éttermünk prémium minőségű pálinkák előállításával foglalkozik mindamellett, hogy a la carte étlappal és akár egyedi menüelképzeléssel is várunk minden kedves vendéget. És hogy segítségünkkel hogyan válhat igazán felejthetetlenné a nagy nap?

Prémium pálinka szortimentünket választva akár egyedi dizájnú címkékkel ellátott üvegekkel is izgalmasabbá tehetitek az ünnepi asztalt. Kínálatunk olyan nagyszabású versenyeken ért el kiemelkedő eredményeket, mint a legnagyobb európai párlat verseny a Destillata, vagy Magyarország két legnevesebb versenye a Quintessence vagy az Országkóstoló. Utóbbi megmérettetésen két tételünk is az ország kiválóságai közé is bekerült 2016-ban.

Éttermünk arculatát tekintve egy régi parasztház, amely a sváb hagyományokhoz híven épült újjá. Az országban egyedülálló módon vendégterünk szerves részét képezi egy egykörös pálinkafőző berendezés. Konyhánk magyaros ételek mellett számos finomabbnál finomabb ételt sorakoztat fel. De akár egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni megállapodás szerint.

Egy rendkívül fontos kérdés mellett viszont ne menjünk el szó nélkül. Hány fő befogadására alkalmas a helyszín?

Éttermünk 120 fő befogadására is alkalmas.

A meghitt hangulat mellett komplett díszítést, ceremóniamestert, a hölgyek számára komplett sminkszolgáltatást és a násznép számára szintén nagyon fontos elemet, zenekart is biztosítunk igény szerint.

Árajánlat kérés

Kérjük részletesen írja le mire szeretne kérni ajánlatot, hogy minél pontosabban tudjunk ajánlatot adni Önnek!